LOADING

Type to search

Aktuálne Doprava Samospráva Život

Verejné prerokovanie parkovacej politiky mesta Pezinok sa uskutoční v piatok 11. októbra. Sledovať ho môžete aj ONLINE

redaktor tvpk 07 októbra 2024

Mesto Pezinok intenzívne pracuje na zavedení parkovacej politiky, ktorú považuje za efektívny nástroj mestského systémového plánovania a má priniesť riešenia podporujúce udržateľnú mobilitu, zvýšiť kvalitu života obyvateľstva a celkovo zlepšiť funkčnosť mestského prostredia.


Vyjadriť svoj názor a diskutovať so spracovateľmi a vedením mesta Pezinok o parkovacej politike budete mať možnosť v piatok 11. októbra 2024 na VEREJNOM PREROKOVANÍ, ktoré sa bude konať v kinosále Domu kultúry od 17.00 hodiny.

Sledovať live prenos z verejného prerokovania môžete na priloženom linku: https://youtube.com/live/1vlz1jdx11A



Zavedenie regulácie parkovania sa v prvej etape bude týkať centra mesta a širšieho centra mesta. K spoplatneným uliciam – Kollárova, Radničné námestie, Holubyho, Potočná a M. R. Štefánika pribudne ďalších 20 ulíc. Prvá etapa sa bude týkať všetkých ulíc v centre, teda tých, ktoré sú ohraničené hradbami. Širším centrom rozumieme ulice rozpínajúce sa od hradieb po ulice Na bielenisku a po železničnú stanicu a od Bernolákovej ulice po Mýtnu (vrátane týchto ulíc).



Svoje otázky k tejto téme môžete zasielať emailom na adresu komunikacia@msupezinok.sk. Na otázky odpovedia kompetentní na verejnom prerokovaní.

Inzercia