LOADING

Type to search

Aktuálne

PRIPOMÍNAME: Hlasujte každý deň za Lidl Čistinku pre Pezinok

redaktor tvpk 06 augusta 2024

Mesto Pezinok sa tento rok zapojilo do 3. ročníka súťaže o LIDL ČISTINKU. O tom, či bude mať naše mesto nový mestský park môžete rozhodnúť vy Pezinčania.


PRINCÍP HLASOVANIA

  • hlasuje sa prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.lidl.sk/cistinka
  • súťaž prebieha v termíne od 29. júla do 1. septembra 2024
  • hlasovať môže iba registrovaný účastník – registráciu uskutoční hlasujúci v zmysle pokynov na webovej stránke vyplnením a odoslaním registračného formulára. Potrebné je zaškrtnúť políčko so súhlasom so spracovaním osobných údajov a pravidlami súťaže –
  • hlasovať môžete každý deň !!!

Projekt LIDL ČISTINKA – mestský park prináša do miest priestor, kde sa budú ľudia radi stretávať, kde sa budú miešať generácie a kde bude nie len dostatok zelene, ale aj zábavy pre všetkých. Lidl Čistinka je mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov. Hlavná myšlienka spočíva v základnom “štvorci” s rozmerom 12x12m a 15x15m a variabilnom usporiadaní v akomkoľvek priestore s ohľadom na pozemok a lokalitu. Každý modul má svoju funkciu a charakter, a spolu tvoria kompaktnú zónu, ktorá nesie názov Lidl Čistinka. Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru.

Zdroj: www.lidl.sk/cistinka

Inzercia