LOADING

Type to search

Dobrovoľní hasiči Život

Zásahy pezinských dobrovoľných hasičov

redaktor tvpk 15 júla 2024

12. júl – Za hradbami 31, Pezinok

Jednotka DHZ Pezinok bola vyslaná prostredníctvom vyhlásenia poplachu cez Operačné stredisko KR HaZZ v BA do lokality Za hradbami 31 Pezinok, kde sa na detskom ihrisku nachádzalo osie hniezdo. Jednotka po príchode na miesto udalosti prieskumom zistila, že v konštrukcii detskej preliezky sa nachádza malé osie hniezdo. Jednotka hniezdo zlikvidovala pomocou spreja proti osám. Po ukončení prác a zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na svoju základňu.


12. júl – Viničiarska cesta, Pezinok

Jednotka DHZ Pezinok reagovala na výzvu Operačného strediska KR HaZZ v BA – spadnutý strom na vozovke. Jednotka po príjazde na miesto prieskumom zistila, že sa jedná o spadnutý strom krížom cez jeden jazdný pruh. Jednotka riadila dopravu a pomocou ručnej reťazovej motorovej píly strom odstránila z cestnej komunikácie a očistila povrch cesty. Po ukončení prác jednotka prešla cestu do Viničného kde sa otočila a vrátila sa na svoju základňu.



12. júl – Modra

Jednotka DHZ Pezinok bola vyslaná do Modry v objektu Penzión Huncokár. Jednotka po príjazde prieskumom zistila, že sa jedná o spadnutý strom krížom cez elektrické vedenie. Jednotka kvôli vyťaženosti poruchovej služby ZSE odstránila strom pomocou ručnej motorovej píly bez jej prítomnosti. Elektrické vedenie bez poškodenia. Po ukončení prác si jednotka zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia