LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku

redaktor tvpk 09 júla 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 30. 06. 2024 – 07. 07. 2024


02. 07. 2024 Vinosady – Jednotka bola povolaná k technickej pomoci- asistencia polícii vytiahnutie utopenej osoby z potoka v obci Vinosady . Na vytiahnutie osoby boli použité vecné prostriedky. Postihnutá osoba bola po vytiahnutí odovzdaná polícii. Po očistení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na svoju základňu.

05. 07. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná na odstránenie spadnutého stromu v Pezinku na Trnavskej 27. Jednotka strom odstránila, očistila cestnú komunikáciu a následne sa vrátila na svoju základňu.

05. 07. 2024 Pezinská Baba – Jednotke bola nahlásená technická pomoc, asistencia ZZS – spadnutý motorkár na Pezinskej Babe. Jednotka po príchode na miesto poskytla zranenej osobe predlekársku pomoc a následne odovzdala zranenú osobu ZZS. Jednotka sa vrátila na základňu.

05. 07. 2024 Pezinok – Jednotkám bol nahlásený požiar v Pezinku v Psychiatrickej nemocnici Philipa Pinela na psychiatrickom oddelení. Po príchode na miesto jednotky lokalizovali a následne likvidovali požiar pomocou viacerých prúdov. Na mieste bola jedná zranená osoba , ktorá mala popáleniny 1 a 2 stupňa. Osoba bola odovzdaná RZP a prevezená do nemocnice. Jednotky po likvidácii požiaru odvetrali priestory a vrátili sa na svoje základne.

06. 07. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k zrazenej žene vlakom. Po príchode na miesto jednotka ženu vytiahla z pod vlaku pomocou bordov a potom ju oživovala až do príchodu RLP. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.

06. 07. 2024 Píla – Biela Skala – Jednotka bola vyslaná k zranenej cyklistke na Píle za Bielou Skalou. Po príchode na miesto jednotka ošetrila osobu, priviezla ju k posádke RLP a vrátila sa na svoju základňu.

07. 07. 2024 Dubova – Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu v Dubovej na ulici Hlavná 32. Jednalo sa o zrážku motorového vozidla a motorky. Jednotka spravila protipožiarne opatrenia, zasypali prevádzkové kvapaliny, očistili vozovku a následne sa vrátili na svoju základňu.

Inzercia