LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 21 júna 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 10. 06. 2024 – 16. 06. 2024


10. 06. 2024  Malinovo – Senec

Jednotka bola  vyslaná do obce Malinovo okres Senec na odstránenie stromu pomocou výškovej techniky MB Atego AR39 v počte 1+1.  Po príchode na miesto udalosti sa jednotka skontaktovala s veliteľom zásahu, rtechniku a začali postupne po častiach píliť strom. Po zrezaní jednotka zbalila vecné prostriedky, upratala okolie zásahu od konárov a vrátila sa na svoju základňu.


10. 06. 2024 Slovenský Grob

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel v Slovenskom Grobe na ulici Poľná 8. Výjazd bol vykonaný s technikou MB Vario 1+3. Po príchode sa na mieste udalosti nachádzala ZZS, vodička bola v ich opatere. Na miesto sa dostavila aj dopravná polícia. Na vozidle boli vykonané protipožiarne opatrenie. Po zdokumentovaní nehody sa jednotka vrátila na základňu.


11. 06. 2024   Pezinok – Limbach

Jednotke bolo  nahlásené preverenie dymenia medzi Pezinkom a Limbachom. Jednotka po príchode na miesto nič nenašla a vrátila sa na svoju základňu.


14. 06. 2024   Limbach

Jednotka bola  vyslaná do obce Limbach, časť  Suchý vrch k spadnutému stromu, ktorý ležal na vozidle. Jednotka popílila haluze a po dohode s majiteľom, ktorý si neželal, aby sa mu manipulovalo s vozidlom si zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.


15. 06. 2024   Pezinská Baba

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla a motocykla na Pezinskú Babu. Po príchode na miesto zásahu, jednotka poskytla predlekársku prvú pomoc do príchodu RZP. Jednotka pomohla z ošetrením, zabezpečila miesto zásahu a po zdokumentovaní nehody políciou sa vrátila na svoju základňu.  


15. 06. 2024 Zochova Chata

Jednotka  bola vyslaná k technickej pomoci, asistencia ZZS na Zochovu Chatu.  Jednotka sa po príchode na miesto skontaktovala s leteckou záchrannou službou. Pomohla zaistiť pacienta, následne ho zviezli cca 50m na prístupné miesto odkiaľ bol transportovaný pomocou leteckej techniky. Jednotka zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.  


16. 06. 2024 Viničné

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla v obci Viničné. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o vozidlo, ktoré narazilo do betónového stĺpu. Jednotka vozidlo zabezpečila proti požiaru a následne ho odstránila z vozovky. Po zbalení vecných prostriedkov bola jednotka vyslaná k ďalšej technickej pomoci Pezinok smer Šenkvice. 


16. 06. 2024 Pezinok – Šenkvice

Jednotka bola  vyslaná k technickej pomoci do mesta Pezinok smer Šenkvice z technikou CAS30 T815/7  a následne po ukončení predchádzajúceho výjazdu aj MB Vario. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o padnutý strom, do ktorého následne narazilo osobné motorové vozidlo.  Jednotka zabezpečila vozidlo, odstránila strom z vozovky. Polícia dokumentovala nehodu a jednotka sa vrátila na svoju základňu. 


16. 06. 2024 Modra – Dubová

Hasičská jednotka bola  vyslaná na preverenie dymenia medzi Modrou a Dubovou. Počas jazdy bolo miesto nahlasovateľom upresnené, hasičská jednotka celú lokalitu skontrolovala, neboli prítomne známky požiaru ani zadymenia. Následne sa jednotka vrátila na základňu.

Inzercia