LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských profesionálnych hasičov v okrese Pezinok

redaktor tvpk 12 augusta 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného  zboru v Pezinku od 05. 08. 2024 – 11. 08. 2024

05. 08. 2024 Jablonec – Jednotka bola vyslaná na požiar domu v Jablonci. Jednalo sa o požiar rodinného domu, z ktorého sa následne chytil aj susedný dom. Jednotka bola vyslaná na požiar s 3 kusmi techniky. Na požiar boli vyslané aj jednotky zo Senca a ďalšie dobrovoľné hasičské zbory obcí. Jednotka sa po ukončení prác vrátila na svoju základňu.

08. 08. 2024 Pezinok – Grinava smer Slovenský Grob – Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu na ceste Pezinok – smer Slov. Grob. Po príchode na miesto jednotka zistila, že strom je cez cestu. Strom bol odstránený za pomoci motorovej píly.

08. 08. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná na Holubyho ulicu v Pezinku, kde z budovy bývalej školy spadlo niekoľko škridiel a ďalšie boli uvoľnené. Jednotky pomocou výškovej techniky škridle odstránila. Po ukončení prác sa jednotka vrátila na svoju základňu.

09. 08. 2024 Bernolákovo – Hasičská jednotka bola vyslaná do katastra obce Bernolákovo k požiaru suchého porastu na poli. Na lokalizáciu požiaru o rozlohe 20×5 m použila 2x vysokotlaký prúd. Po zlikvidovaní požiaru sa hasičská jednotka vrátila na základňu.

10. 08. 2024 Šenkvice – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Šenkviciach – cyklista, ktorý narazil do zvodidiel. Cyklista bol zakliesnený a v bezvedomí v obci Šenkvice. Po príchode na miesto jednotka riadila dopravu, cyklistu vyslobodila, poskytla mu predlekársku pomoc a následne odovzdala RLP. Jednotka sa vrátila na základňu.

11. 08. 2024 Modra – Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v katastri mesta Modra , časť Ohnavy. Jednalo o dopravnú nehodu 1x osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do stromu, po príchode na miesto sa účastníčka nehody nachádzala v opatere RZP. Hasičská jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia, následne bolo vozidlo odtiahnuté na krajnicu. Hasičská jednotka sa vrátila na základňu.

11. 08. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Pezinku na Kupeckého ulici. Po príchode na miesto bolo zistené, že jedno osobné motorové vozidlo narazilo do zvodidiel na moste , vodič sa nachádzal mimo vozidla bez zranenia. Hasičská jednotka vozidlo zabezpečila proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Po zdokumentovaní nehody políciou sa hasičská jednotka vrátila na základňu.

Inzercia