LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov v okrese Pezinok

redaktor tvpk 06 augusta 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 29. 07. 2024 – 04. 08. 2024



30. 07. 2024 Pezinok – Jednotke bol nahlásený požiar stromu a porastu v Pezinku na ul. L. Novomeského 16. Jednotka požiar uhasila a vrátila na svoju základňu.



31. 07. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k 3 mesačnému dieťaťu, ktoré sa nachádzalo v uzatvorenom motorovom vozidle. Jednotka po príchode na miesto kontaktovala matku dieťaťa, ktorá sa nachádzala na mieste. Následne jednotka rozbila zadne okno vozidla a dieťa odovzdala matke. Po príchode záchrannej služby bolo dieťa skontrolované. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.



31. 07. 2024 Šenkvice – Jednotka bola vyslaná do obce Šenkvice k horiacemu vlaku. Po príchode na miesto, jednotka prieskumom zistila, že sa jedna o zadymenie strojovne. Po uhasení a následnom odvetraní sa jednotka vrátila na svoju základňu.



31. 07. 2024 Pezinok – Grinava – Jednotke bol nahlásený požiar porastu pri trati pri futbalovom ihrisku v Grinave. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistene, že sa jedna o spaľovanie odpadu. Jednotka sa po uhasení vrátila na svoju základňu.



01. 08 . 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Šenkvickej ceste v Pezinku. Po príchode na miesto zásahu bolo prieskumom zistene, že sa jedna o náraz vozidla do stromu. Osoby sa vo vozidle už nenachádzali a boli v opatere RZP , jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia a vrátila sa na základňu.



02. 08. 2024 Častá – Dubová – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motocykla. Po príchode na miesto udalosti sa na mieste nachádzala RLP a polícia. Motorkár bol už v opatere RLP. Jednotka skontrolovala motocykel, vykonala protipožiarne opatrenia, riadila dopravu a asistovala polícii a RLP. Po následnom odstránení motocykla z vozovky, jednotka zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.



02. 08. 2024 Modra – Jednotka bola vyslaná k technickej pomoci do Modry. Jednotka po príchode na miesto udalosti prieskumom zistila, že sa jedná o asistenciu polícii po dopravnej nehode. Jednalo sa o očistenie vozovky po dopravnej nehode. Jednotka vozovku očistila, zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu



03. 08. 2024 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motocyklistu , ktorý spadol na vozovku na Pezinskej Babe. Jednotka na mieste zistila, že vodič nie je zranený iba sú vytečené prevádzkové kvapaliny, ktoré boli očistené sorbentom. Následne sa jednotka vrátila na základňu.



03. 08. 2024 Svätý Jur – Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v kat. území mesta Svätý Jur – Ostrý vrch. Po príchode na miesto bolo zistené, že horí porast v rozlohe 100x100m (lokálne ohniská). Požiar bol zlikvidovaný za pomoci 2x d prúdu a genfo vakov.



04. 08. 2024 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k otváraniu rodinného domu na Kalinčiakovej 17 Pezinok. Po príchode na miesto sa na mieste nachádzala polícia. Jednotka otvorila dvere, pomohla vstať osobe, čo spadla. Následné sa jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia