LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku

redaktor tvpk 23 októbra 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 07. 10. 2024 – 20. 10. 2024

08. 10. 2024 Báhoň – Šenkvice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode Báhoň smer Šenkvice. Jednalo sa o jedno osobné motorové vozidlo, ktoré narazilo do stromu. Na mieste sa nachádzala polícia a ZZS. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia. Po ukončení sa vrátila na svoju základňu.

09. 10. 2024 Pezinok – Rozálka

Dve hasičské jednotky boli vyslané na požiar porastu Pezinok – Rozálka. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jednalo o požiar chatky, kde bol zarastený pozemok. Jednotky sa po likvidácii požiaru vrátili na základňu.

10. 10. 2024 Senec – Hrubý Šúr

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motocykla a osobného motorového vozidla na ceste zo Senca do Hrubého Šúru. Po príchode na miesto udalosti bola zranená osoba v opatere RZP. Jednotka vykonala na vozidlách protipožiarne opatrenia, po zadokumentovaní nehody očistila vozovku a následne sa vrátila na svoju základňu.

11. 10. 2024 Viničné – Senec

Jednotka bola vyslaná k olejovej škvrne na vozovke. Olejová škvrna sa nachádzala na ceste č. 503 Viničné smer Senec (prasknutá olejová vaňa motora). Olej bol odstránený pomocou sorbentu, následne sa jednotka vrátila na základňu.

11. 10. 2024 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k asistencií Mestskej polícii Pezinok. Po príchode na miesto zásahu bolo zistené, že sa jedná o zaseknuté blokovacie zariadenie kolesa na osobnom motorovom vozidle. Jednotka pomocou hydraulického zariadenia odstránila zariadenie / papuču/ z vozidla. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.

12. 10. 2024 Báhoň

Jednotka bola vyslaná do obce Báhoň na technický zásah, sprístupnenie vstupu do rodinného domu, v ktorom sa nachádzala osoba bez známok života. Jednotka dvere otvorila pomocou zámočníckeho náradia, osobu si do svojej opatery prevzala prítomná posádka ZZS. Po zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na svoju základňu.

12. 10. 2024 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na Šenkvickú ul. v Pezinku, kde v bol v predajni cítiť plyn. Jednotka po príchode na miesto udalosti zistila, že v budove sa plynová prípojka nenachádza a zápach sa pravdepodobne šíril z blízkej čerpacej stanice. Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.

12. 10. 2024 Pezinok

Jednotka s tromi kusmi techniky bola vyslaná na Drevársku ulicu v Pezinku, kde bol spozorovaný požiar v areáli firmy. Prieskumom bolo zistené, že sa spaľoval drevený odpad bez ohlásenia. Veliteľ zásahu poučil prítomné osoby a následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.

18. 10. 2024 Limbach

Hasičskej jednotke bolo nahlásené iskrenie z trafostanice v obci Limbach. Hasičská jednotka po príchode na miesto zabezpečila okolie proti vzniku požiaru a počkala na príchod poruchovej služby ZSE. Po príchode poruchovej služby hasiči odovzdali miesto udalosti pracovníkom ZSE a vrátili sa na svoju základňu.

Inzercia