LOADING

Type to search

Doprava Odstávky-Havárie-Poruchy Život

Trasa cyklistického podujatia L´etape Slovakia by Tour de France pôjde cez Pezinok. Počítajte s dopravnými obmedzeniami

redaktor tvpk 21 augusta 2024

V dňoch 24. a 25. augusta sa uskutoční cyklistické podujatie pre širokú verejnosť na počesť najslávnejších cyklistických pretekov Tour de France. V nedeľu 25. augusta štartuje hlavné cyklistické podujatie s atmosférou pravej Tour de France RACE a RIDE, trasa ktorých povedie aj cez Pezinok, konkrétne na trase Pezinská Baba – Vinohradnícky náučný chodník – Limbach.

Pelotón by mal cez Pezinok prechádzať nasledovne: Pezinská Baba – 8.40 – 10-55 h, Pezinok – Limbach (cez vinice) – 9.05 – 11. 15 h.

Dopravné obmedzenia v súvislosti s pretekmi L´etape Slovakia by Tour de France

Súčasťou zaistenia bezpečnosti pretekov L´etape Slovakia by Tour de France je potrebné počítať s obmedzením dopravy na vybraných úsekoch. Pezinská Baba bude počas prejazdu cyklistov v uvedenom čase úplne uzatvorená. Obmedzenia sa budú týkať týchto ulíc: Malacká cesta – Záhumenská – Kutuzovova – Panský chodník (približne v polovici sa trasa stáča do viníc) – vinice – Fajgalská cesta – Limbach.

Doprava bude regulovaná a usmerňovaná pod dohľadom dopravnej, štátnej a mestskej polície, ako aj poučenými organizátormi. Prosíme vás o rešpektovanie pokynov príslušníkov polície a organizátorov a za vzniknuté komplikácie sa ospravedlňujeme.

Všetky potrebné informácie nájdete aj na webe: www.letapeslovakia.sk  

Inzercia