LOADING

Type to search

Aktuálne Investície Komunita Pre deti Voľný čas Zdravý životný štýl Život

Hlasujte za LIDL čistinku pre Pezinok

redaktor tvpk 29 júla 2024

Mesto Pezinok sa tento rok zapojilo do 3. ročníka súťaže o LIDL ČISTINKU. O tom, či bude mať naše mesto nový mestský park môžete rozhodnúť vy Pezinčania.


PRINCÍP HLASOVANIA

  • hlasuje sa prostredníctvom oficiálnej webovej stránky www.lidl.sk/cistinka
  • súťaž prebieha v termíne od 29. júla do 1. septembra 2024
  • hlasovať môže iba registrovaný účastník – registráciu uskutoční hlasujúci v zmysle pokynov na webovej stránke vyplnením a odoslaním registračného formulára. Potrebné je zaškrtnúť políčko so súhlasom so spracovaním osobných údajov a pravidlami súťaže –
  • hlasovať môžete každý deň !!!

Projekt LIDL ČISTINKA – mestský park prináša do miest priestor, kde sa budú ľudia radi stretávať, kde sa budú miešať generácie a kde bude nie len dostatok zelene, ale aj zábavy pre všetkých. Lidl Čistinka je mestský park tvorený zo štyroch prepojených modulov. Hlavná myšlienka spočíva v základnom “štvorci” s rozmerom 12x12m a 15x15m a variabilnom usporiadaní v akomkoľvek priestore s ohľadom na pozemok a lokalitu. Každý modul má svoju funkciu a charakter, a spolu tvoria kompaktnú zónu, ktorá nesie názov Lidl Čistinka. Takto vyskladaný mestský park dokáže pokryť potreby každého obyvateľa a užívateľa verejného priestoru.

Inzercia